Gemeente Holsbeek

05/11 - 15.13u UPDATE CORONAVIRUS - Noodopvang verlenging herfstvakantie

Gepubliceerd op  do 05 nov 2020
Voor leerlingen uit het kleuter- en lager onderwijs

Naar aanleiding van de maatregelen omtrent het corona-virus en de verlenging van de herfstvakantie, organiseert de gemeente Holsbeek ook noodopvang op donderdag 12 en vrijdag 13 november. Deze noodopvang gaat door in gemeentelijke basisschool De Gobbel (Gobbelsrode 5, Kortrijk-Dutsel) en wordt georganiseerd door de jeugddienst.

Voor wie is de noodopvang?

De noodopvang is bedoeld voor leerlingen van ouders die werken in essentiële sectoren, voor de leerlingen van wie ouders zelf onmogelijk in geschikte opvang kunnen voorzien, of voor leerlingen die enkel en alleen door hun grootouders zouden kunnen worden opgevangen. Aan ouders die thuiswerken, vragen we om hun kinderen thuis op te vangen.

Er is slechts beperkte opvangcapaciteit dus we vragen met aandrang om bovenstaande regels te respecteren.

Leerlingen die ziek zijn, moeten ook thuisblijven.

Praktische zaken

  • De uren van de voorschoolse – en naschoolse opvang blijven gewoon gelden. Dit betekent dat jouw kind vanaf 7u – 18u kan worden opgevangen (aan te geven in het inschrijvingsformulier). 
  • Net zoals de voorgaande weken vragen wij om jouw kind in te schrijven voor deze opvang via deze link en dit voor zaterdag 7 november 2020.
  • Wanneer je inschreef voor een dag, maar je kind komt toch niet, vragen wij om dit even te signaleren. Dit kan via jeugd@holsbeek.be.

We wensen jullie ten slotte te bedanken voor jullie begrip in deze moeilijke situatie. Bij vragen kan je steeds terecht bij onze medewerkers op jeugd@holsbeek.be of 0496 61 58 87.

Aanbevelingen en de meest actuele info vind je op de informatiekanalen van de FOD Volksgezondheid

Meer info via www.info-coronavirus.be of op het gratis info-nummer 0800 14 689.