Gemeente Holsbeek

kennismakingsavond Kiwanis Tielt-Winge

Op woensdagavond 19 juni om 20 uur stipt kun je komen kennis maken met onze vereniging. Vanaf 19u30 is er iemand van de club aanwezig om je te ontvangen. Plaats van het gebeuren is ons normale vergaderlokaal in het Wagenhuis van het kasteel van Horst - Horststraat 28 - in Holsbeek. Onze club is continu op zoek naar gemotiveerde vrouwen of mannen. Doelstelling van deze avond is kandidaat leden ...
Op woensdagavond 19 juni om 20 uur stipt kun je komen kennis maken met onze vereniging. Vanaf 19u30 is er iemand van de club aanwezig om je te ontvangen. Plaats van het gebeuren is ons normale vergaderlokaal in het Wagenhuis van het kasteel van Horst - Horststraat 28 - in Holsbeek. Onze club is continu op zoek naar gemotiveerde vrouwen of mannen.

Doelstelling van deze avond is kandidaat leden te laten aanvoelen hoe het er op een vergadering aan toe gaat. Uiteraard wordt er informatie gegeven over onze werking, wat Kiwanis is, welke projecten we steunen, wat het kost enz. Dat doen we aan de hand van een presentatie. We proberen vanzelfsprekend ook een antwoord te geven op jullie vragen. Interactie is op die avond belangrijk, er zal kans zijn om zowel in groep vragen te stellen als individueel kennis te maken met leden of kandidaat leden.

Via deze site houden we jullie verder op de hoogte over dit gebeuren. Tijdens de vergadering is er een maaltijd voorzien en je kunt gratis deelnemen aan deze kennismakingsvergadering. Na deze avond heb je nog recht op twee bijkomende gratis vergaderingen, de derde keer vragen we wel om te beslissen of je al dan niet lid wordt.

Iedereen die de nodige motivatie en interesse heeft om lid te worden is welkom en deelname aan deze avond is, zoals eerder gezegd, gratis. Aanmelden is wel noodzakelijk, met vermelding van het aantal personen. Je kan dat doen door een mail te sturen naar kiwanistieltwinge@gmail.com of via ons contactformulier.

Consulteer onze website voor de laatste updates.

http://kiwanistieltwinge.be/?q=node/20

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Waar

Het Wagenhuis
Horststraat 28, 3220 Sint-Pieters-Rode (Holsbeek)

Organisatie

Kiwanis Tielt-Winge

Bekijk ook