Gemeente Holsbeek

Buitenspeeldag Holsbeek 2019!!! Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Buitenspeeldag Holsbeek 2019 Op woensdag 24 april zal je een hele namiddag buiten kunnen spelen aan de lokalen van de chiro van Kortrijk-Dutsel (Dreef 8a, 3220 Holsbeek) Springkastelen, touwenparcours, zelf vuur leren maken, kindergrime, de Elfenschool... Er zal een overvloed aan activiteiten zijn! De Buitenspeeldag is natuurlijk helemaal gratis!!! Denk er wel aan dat de Buitenspeeldag geen ...
Buitenspeeldag Holsbeek 2019

Op woensdag 24 april zal je een hele namiddag buiten kunnen spelen aan de lokalen van de chiro van Kortrijk-Dutsel (Dreef 8a, 3220 Holsbeek)
Springkastelen, touwenparcours, zelf vuur leren maken, kindergrime, de Elfenschool...
Er zal een overvloed aan activiteiten zijn!

De Buitenspeeldag is natuurlijk helemaal gratis!!!

Denk er wel aan dat de Buitenspeeldag geen opvang is en dat het dus niet de bedoeling is dat je je kleine kinderen daar alleen achterlaat. Kinderen die alleen naar de locatie kunnen gaan, zijn natuurlijk wel welkom zonder ouder(s).

De woensdagnamiddagopvang van het OCMW komt ook naar de Buitenspeeldag. Je moet je dan natuurlijk hier wel voor inschrijven, maar dan heb je alvast busvervoer tot aan de Buitenspeeldag vanaf je school.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Chiro Kortrijk-Dutsel
Dreef 8a, 3220 Holsbeek

Organisatie

Jeugddienst Holsbeek

Bekijk ook