Gemeente Holsbeek

Poëzie in de Pastorie 2019

Poëzie in de Pastorie is een gratis, laagdrempelig poëzie- en familiefestival waar levende legendes, bekende dichters & aanstormende talenten, lokale schrijvers & internationale auteurs samen het podium delen. In 2019 viert PidP haar 5e verjaardag; op zondag 7 juli presenteren we opnieuw een schitterend internationale affiche. Je vindt het volledige programma voor 2019 op www.pidp.be. Poëzie ...
Poëzie in de Pastorie is een gratis, laagdrempelig poëzie- en familiefestival waar levende legendes, bekende dichters & aanstormende talenten, lokale schrijvers & internationale auteurs samen het podium delen.

In 2019 viert PidP haar 5e verjaardag; op zondag 7 juli presenteren we opnieuw een schitterend internationale affiche. Je vindt het volledige programma voor 2019 op www.pidp.be.

Poëzie in de Pastorie vindt plaats in de mooiste pastorietuin van België; het groene & rustige kader van de pastorie van Sint-Pieters-Rode is voor de gelegenheid voor iedereen toegankelijk & wordt omgetoverd tot een poëzie- & picknickzone voor de hele familie; je kan er genieten van het poëtische & muzikale programma, de pastorie- & wijnbar, heerlijke catering & tweedehandsboekenstandjes.

Poëzie in de Pastorie is een organisatie van de cultuurdienst van Holsbeek, in samenwerking met vtbKultuur Holsbeek, naar een idee van Akim A.J. Willems.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Pastorietuin Sint-Pieters-Rode
Pastoriedreef 10, 3220 Sint-Pieters-Rode (Holsbeek)

Bekijk ook