Gemeente Holsbeek

Huize Chartreuze vertelt...Schobbejakverhalen

Tijdens deze wandeling op van ongeveer 2,5 kilometer neemt onze verteller Fred Versonnen (ook wel bekend als Schobbejak, de vertellende vagebond), je mee het Chartreuzenbos in voor de mooiste, leukste of spannendste verhalen. Fred houdt van verhalen en vertelt al zo lang hij zich kan herinneren. Hij houdt ervan om ze te lezen, te schrijven, te verzamelen en vooral te vertellen. Geboren als ...
Tijdens deze wandeling op van ongeveer 2,5 kilometer neemt onze verteller Fred Versonnen (ook wel bekend als Schobbejak, de vertellende vagebond), je mee het Chartreuzenbos in voor de mooiste, leukste of spannendste verhalen.

Fred houdt van verhalen en vertelt al zo lang hij zich kan herinneren. Hij houdt ervan om ze te lezen, te schrijven, te verzamelen en vooral te vertellen. Geboren als verteller…of geworden aan de keukentafel, luisterend naar de grootouders, de vader, de nonkel….

Op zondag 21 juli komt hij naar Huize Chartreuze om verhalen te vertellen, in het bos of ergens in een holle weg, samen met de eeuwige wind die rimpels trekt in het water…

Er vindt een wandeling plaats om 11.00 uur en om 14.00 uur. De wandeling is geschikt voor het hele gezin. Een ticket voor kinderen tot 12 jaar kost 5 euro, voor iedereen daarboven 8 euro.

Tickets verkrijgbaar via de website: https://www.huizechartreuze.be/huize-chartreuze-vertelt/

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €; Kinderen (tot 12 jaar): 5,00 €; Volwassenen (va 12 jaar): 8,00 €

Waar

Huize chartreuze
Dutselhoek, 47, 3220 Holsbeek