Gemeente Holsbeek

Zero Waste: hoe vermijd je afval?

Is het mogelijk om minder wegwerpverpakkingen, plastiek en andere rommel in huis te halen? Afval vermijden is zonder twijfel de beste strategie! Waarom niet nee zeggen tegen de plastiekgekte, met herbruikbare groentenzakjes bvb? Lesgeefster Lisbet heeft tal van zo'n praktische en haalbare tips. Sta versteld hoe lang het duurt voor je vuilbak vol zit! Afval gesorteerd, vuilniszakken mee met de ...
Is het mogelijk om minder wegwerpverpakkingen, plastiek en andere rommel in huis te halen? Afval vermijden is zonder twijfel de beste strategie! Waarom niet nee zeggen tegen de plastiekgekte, met herbruikbare groentenzakjes bvb? Lesgeefster Lisbet heeft tal van zo'n praktische en haalbare tips. Sta versteld hoe lang het duurt voor je vuilbak vol zit!

Afval gesorteerd, vuilniszakken mee met de ophaaldienst. Check. Op naar de recyclage! Maar dat kost ook energie en is niet voor alles haalbaar. Is het mogelijk om minder wegwerpverpakkingen, plastiek en andere rommel in huis te halen? Afval vermijden is zonder twijfel de beste strategie! Waarom zeggen we niet nee tegen de plastiekgekte met een voorraadje herbruikbare groentenzakjes? Lesgeefster Lisbet heeft tal van zulke praktische en haalbare tips voor jou. Beter, Anders en Minder is haar motto. Ga jij ook voor BAM? Je zal er versteld van staan hoe lang het duurt voor je vuilbakje vol zit.

Wanneer

Prijs

€ 11,00
Basistarief: 11.00€;Reductieprijs: 8.00€

Waar

Bibliotheek Holsbeek
Gravenstraat 26, 3220 Holsbeek

Organisatie

Vormingplus Oost-Brabant