Gemeente Holsbeek

@pptijd! Plan je reis met behulp van apps

Een hotel vinden, de vereiste inentingen checken, reisgidsen of metroplannen downloaden, een parkeerplek zoeken, het lokale weer checken, e-boeken lezen, de menukaart vertalen, de beste foto's nemen ... Voor alles bestaat er wel een app! Daarnaast krijg je tijdens deze cursus ook heel wat tips om de batterij van je smartphone of tablet te sparen en om diefstal en dure telefoniekosten te ...
Een hotel vinden, de vereiste inentingen checken, reisgidsen of metroplannen downloaden, een parkeerplek zoeken, het lokale weer checken, e-boeken lezen, de menukaart vertalen, de beste foto's nemen ... Voor alles bestaat er wel een app! Daarnaast krijg je tijdens deze cursus ook heel wat tips om de batterij van je smartphone of tablet te sparen en om diefstal en dure telefoniekosten te vermijden.

Smartphones en tablets zijn ideale maatjes bij de voorbereiding van, tijdens of na je vakantie. Een hotel vinden, de vereiste inentingen opzoeken, reisgidsen of metroplannen downloaden, een parkeerplek zoeken, het lokale weer checken, e-boeken lezen, de menukaart vertalen, de beste foto's nemen ... Voor alles bestaat er wel een app! Daarnaast krijg je tijdens deze cursus ook heel wat tips om de batterij van je mobiele toestel te sparen en om diefstal en oplopende telefoonkosten te vermijden. 

In samenwerking met LDC De Sprankel

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Basistarief: 16.00€;Reductieprijs: 12.00€

Waar

LDC De Sprankel
Kortrijksebaan 8, 3220 Holsbeek

Organisatie

Vormingplus Oost-Brabant