Gemeente Holsbeek

Landschapswandeling met ontbijt

We wandelen aan een rustig tempo door het mooie Holsbeek (en een stukje Wezemaal) onder begeleiding van Jos Van Meerbeek. Jos is een ervaren gids van Natuurpunt en geeft ons uitleg over wat we op ons pad tegenkomen. We genieten van de schoonheid van de natuur in Holsbeek. Deze wandeling is toegankelijk, niet zwaar en zal een kleine 7 km lang zijn. Tussen 8.30 en 9.30 u is het mogelijk om ...
We wandelen aan een rustig tempo door het mooie Holsbeek (en een stukje Wezemaal) onder begeleiding van Jos Van Meerbeek. Jos is een ervaren gids van Natuurpunt en geeft ons uitleg over wat we op ons pad tegenkomen. We genieten van de schoonheid van de natuur in Holsbeek. Deze wandeling is toegankelijk, niet zwaar en zal een kleine 7 km lang zijn.
Tussen 8.30 en 9.30 u is het mogelijk om gezellig samen een lekker ontbijt te nuttigen. Voor dit ontbijt vragen wij 5 euro per persoon (kinderen -12 jaar 3 euro). Enkel indien je voor 6 augustus betaalt op rekeningnummer BE88 7865 6578 7341 met mededeling 'Wandeling Holsbeek 18-08-2019' kun je komen ontbijten en is je inschrijving definitief.
Wens je alleen mee te wandelen? Dat kan ook. De wandeling is gratis en start stipt om 9.30 uur aan de Parochiezaal Sint-Maurus. Hiervoor moet je niet inschrijven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €; Kinderen - 12 jaar: 3,00 €

Waar

St Maurus Parochiezaal
Sint Maurusstraat 7, 3220 Holsbeek

Contact

Organisatie

Christelijke Mutualiteit