Gemeente Holsbeek

Holsbeek Hatha Yogareeks op dinsdagavond - tevens geschikt voor starters

Voel je overmatige stress ? Je leert beter omgaan met (werk)druk en hoge verwachtingen van deze maatschappij. In onze yogalessen vind je rust in je hoofd en een harmonieus geheel van een gezonde fysieke yogabeoefening én mentale ontspanning. Het resultaat is een vitaal en gezond lichaam. We verkennen asana's (lichaamshoudingen) en we werken toe naar mooie aaneenschakelingen van oefeningen ...
Voel je overmatige stress ? Je leert beter omgaan met (werk)druk en hoge verwachtingen van deze maatschappij. In onze yogalessen vind je rust in je hoofd en een harmonieus geheel van een gezonde fysieke yogabeoefening én mentale ontspanning. Het resultaat is een vitaal en gezond lichaam.
We verkennen asana's (lichaamshoudingen) en we werken toe naar mooie aaneenschakelingen van oefeningen zodat we telkens van een logisch opgebouwde gevarieerde yogales genieten. Ademhalingsoefeningen vormen een belangrijk onderdeel van onze yogalessen. Je ervaart de vele positieve invloeden van onze ademhalingstraining zodat je makkelijker spanningen leert loslaten en dieper ontspannen. Je leert technieken om het hoofd te ontlasten van drukte, de gedachtestroom kalmeert en we voelen ons frisser in lichaam en geest.
De innerlijke rust zal je veel deugd doen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 215,00
Basistarief: 215,00 €

Waar

Sportschuur
Sint-Maurusstraat 2, 3220 Holsbeek

Contact

Organisatie

Praktijk Adamas