Gemeente Holsbeek

Yoga workshop Leer diverse Yoga-zonnegroeten voor een optimale energiestroom

De Zonnegroet behoort tot een categorie van Yoga-oefeningen dewelke uitermate geschikt zijn voor het revitaliseren van ons organisme. Deze lichaamsoefeningen uit het oude India versterken en verjongen lichaam en geest. De Zonnegroet bestaat uit een serie in elkaar vloeiende Yoga-oefeningen. De impact op alle lichaamsfuncties is dan ook groot en weldadig. Je ontvangt duidelijke uitleg over wat ...
De Zonnegroet behoort tot een categorie van Yoga-oefeningen dewelke uitermate geschikt zijn voor het revitaliseren van ons organisme. Deze lichaamsoefeningen uit het oude India versterken en verjongen lichaam en geest.
De Zonnegroet bestaat uit een serie in elkaar vloeiende Yoga-oefeningen. De impact op alle lichaamsfuncties is dan ook groot en weldadig.
Je ontvangt duidelijke uitleg over wat de Zonnegroet kan betekenen voor jouw gezondheid. Nadien verkennen we elk onderdeel tot we klaar zijn voor het uitvoeren van de volledige Zonnegroet. Je ademhaling mag vrij stromen en je ervaart de levenskracht van deze gestroomlijnde houdingen. Zin om je krachtig en vitaal te voelen?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €

Waar

B&B Vossendries
Grootveld 1, 3221 Nieuwrode (Holsbeek)

Contact

Organisatie

Praktijk Adamas