Gemeente Holsbeek

Huize Chartreuze wandelt....Alleen maar toch samen!

Ga je mee de herfst opsnuiven? En genieten van al het moois dat het bos in dit jaargetijde te bieden heeft? Wandelt u graag? Maar doet u dat het liefst niet alleen? Ga dan met ons mee wandelen! Jong, oud, alleen of samen....iedereen die van wandelen houdt (en zeker 10 km zonder problemen kan wandelen) is welkom! We maken een heerlijke ochtendwandeling door en rond het Chartreuzenbos waarbij ...
Ga je mee de herfst opsnuiven? En genieten van al het moois dat het bos in dit jaargetijde te bieden heeft?

Wandelt u graag? Maar doet u dat het liefst niet alleen? Ga dan met ons mee wandelen! Jong, oud, alleen of samen....iedereen die van wandelen houdt (en zeker 10 km zonder problemen kan wandelen) is welkom!

We maken een heerlijke ochtendwandeling door en rond het Chartreuzenbos waarbij Bruno (voor de liefhebber) onderweg nog het één en ander over bomen en het bos zal vertellen. De wandeling zal ongeveer 10 kilometer zijn. Na afloop is er op Huize Chartreuze een kop koffie/thee.

Deelname kost 5 euro en kan ter plaatse cash of met payconic/bancontact-app worden betaald. Inschrijven is vooralsnog niet noodzakelijk, maar we vinden het wel fijn om van tevoren even te weten dat je mee wandelt.
We verzamelen om 9.45 uur zodat we om 10.00 uur kunnen vertrekken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

Huize Chartreuze vzw
Dutselhoek, 47, 3220 Holsbeek