Gemeente Holsbeek

Lasershoot "voor het hele gezin"

Weet je al wat lasershooten is en ben je groot fan? Heb je het nog nooit gedaan en zou je het graag eens willen proberen? Iedereen is welkom! Van starter tot pro, van jong tot oud! Kinderen, mama's, papa's, nonkels en tantes, neven en nichten. Iedereen is welkom om mee te doen. We lasershooten in het Chartreuzenbos, bij Huize Chartreuze! Lopen, schieten, verstoppen, samenwerken....je krijgt ...
Weet je al wat lasershooten is en ben je groot fan? Heb je het nog nooit gedaan en zou je het graag eens willen proberen? Iedereen is welkom! Van starter tot pro, van jong tot oud! Kinderen, mama's, papa's, nonkels en tantes, neven en nichten. Iedereen is welkom om mee te doen.

We lasershooten in het Chartreuzenbos, bij Huize Chartreuze! Lopen, schieten, verstoppen, samenwerken....je krijgt het er warm van!

Deelname kost 7,50 euro per persoon, ongeacht de leeftijd. Het aantal plaatsen is beperkt! Schrijf je in met een vriend/vriendin, met je hele gezin of familie, met de buren....het maakt allemaal niet uit!

Tickets zijn te verkrijgen via onze website:
https://www.huizechartreuze.be/lasershoot-voor-het-hele-gezin/

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 7,50
Basistarief: 7,50 €

Waar

Huize Chartreuze vzw
Dutselhoek, 47, 3220 Holsbeek