Gemeente Holsbeek

Huize Chartreuze vertelt....spannende bosverhalen

Huize Chartreuze vertelt......Spannende bosverhalen voor het hele gezin Tijdens een wandeling van ongeveer 2,5 kilometer neemt een verteller je 's avonds mee het donkere Chartreuzenbos in en vertelt oude en spannende verhalen uit het Hageland. Je zal gewaarworden dat heksen, weerwolven, Alvermannen en de Tillekensjacht hier konden overleven. Misschien kom je ze wel tegen. Echt, passioneel en ...
Huize Chartreuze vertelt......Spannende bosverhalen voor het hele gezin

Tijdens een wandeling van ongeveer 2,5 kilometer neemt een verteller je 's avonds mee het donkere Chartreuzenbos in en vertelt oude en spannende verhalen uit het Hageland. Je zal gewaarworden dat heksen, weerwolven, Alvermannen en de Tillekensjacht hier konden overleven. Misschien kom je ze wel tegen. Echt, passioneel en in volle actie. Geen verschietpartijtje maar een aandoenlijke ontmoeting die je zal toelaten door te dringen in deze mysterieuze wereld. De duivel mag weten waarom.

De verhalen worden verteld door Meneer Hikke Takke Toe. De wandeling van 19.00 uur is geschikt voor het hele gezin. De wandeling van 21.00 uur is geschikt voor iedereen van 12 jaar en ouder en die niet bang is in het donker ;)

Tickets voor kinderen tot 12 jaar kosten 5 euro, voor iedereen daarboven 8 euro en kunnen besteld worden via onze website:
https://www.huizechartreuze.be/huize-chartreuze-vertelt

Na afloop kun je bij een gezellig kampvuur op Huize Chartreuze even bijkomen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €; Kinderen tot 12 jaar: 5,00 €; Volwassenen (va 12 jaar): 8,00 €

Waar

Huize chartreuze
Dutselhoek, 47, 3220 Holsbeek