Gemeente Holsbeek

Boerenkermis

Boerenkermis met eucharistieviering in de feesttent, tractorwijding, tractorparade, kinderanimatie en om 16.00 uur: een optreden van Pete Corman! div.ClearBoth { clear: both; } div.DeelActiviteiten { margin-top: 15px; } div.Reservatie { margin-top: 15px; } div.Uitnodiging { margin-top: 15px; } div.Vertrek { margin-top: 15px; } div.DeelActiviteiten ul {margin: 0px; padding: 0px;} ...
Boerenkermis met eucharistieviering in de feesttent, tractorwijding, tractorparade, kinderanimatie en om 16.00 uur: een optreden van Pete Corman!

Op zondag 15 september is er om 10 uur in de feesttent een eucharistieviering voor de hele parochiefederatie Holsbeek. Alle aanwezige kinderen met een speelgoedtractor worden op het einde van de viering gezegend.Om 13 uur start het jaarlijkse Tractortreffen, met zowel oldtimers als moderne landbouwvoertuigen. Bij het vertrek voor een tocht door de omgeving, krijgen ze de zegen mee van federatiepastoor Andy Penne.Om 16 uur is er in de feesttent nog een optreden van Pete Corman!De hele tijd door kan je er terecht voor een hartige hap en een lekkere tap. Voor de kinderen zijn er springkastelen en een vliegend tapijt achter trekpaarden!.

Iedereen die het platteland een warm hart toedraagt, is meer dan welkom!

Wanneer

Waar

Feesttent aan de Langestraat
LANGESTRAAT naast 111, 3220 Sint-Pieters-Rode

Organisatie

Landelijke Gilde Sint-Pieters-Rode