Gemeente Holsbeek

The Army Stars

The Army Stars brengen muziek uit de jaren '40 en '50, maar dan wel met een modern ritme en in moderne arrangementen. Tien jaar geleden ontstond de groep met Luc, Leen, Leslie, Linda en Fred voor een 'eenmalige' act voor een oorlogsherdenking. Al snel werden ze opgepikt door andere organisaties en vandaag zijn ze een veelgevraagde groep voor het opluisteren van herdenkingen en evenementen. In ...
The Army Stars brengen muziek uit de jaren '40 en '50, maar dan wel met een modern ritme en in moderne arrangementen. Tien jaar geleden ontstond de groep met Luc, Leen, Leslie, Linda en Fred voor een 'eenmalige' act voor een oorlogsherdenking. Al snel werden ze opgepikt door andere organisaties en vandaag zijn ze een veelgevraagde groep voor het opluisteren van herdenkingen en evenementen.
In het kader van ons herdenkingsjaar 'Holsbeek – 75 jaar bevrijding' nodigen we iedereen graag uit om, samen met The Army Stars, de muziek van Glen Miller, Vera Lynn, de Andrew Sisters, Bing Crosby, De Ramblers, Edith Piaf, Marlene Dietrich, …, opnieuw tot leven te wekken!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

Buurthuis
Dorp 7, 3221 Nieuwrode (Holsbeek)

Bekijk ook