Gemeente Holsbeek

Vormingsmoment begeleiders rijbewijs B

Vormingsmomenten voor begeleiders van het rijbewijs in Holsbeek! De gemeente Holsbeek organiseert in samenwerking met de Gezinsbond het vormingsmoment voor begeleiders van het voorlopig rijbewijs! Gratis voor leerling-bestuurders! De rijopleiding is veranderd. Als je een leerling-bestuurder wil begeleiden bij het behalen van het rijbewijs, ben je verplicht om een theoretisch vormingsmoment te ...
Vormingsmomenten voor begeleiders van het rijbewijs in Holsbeek!

De gemeente Holsbeek organiseert in samenwerking met de Gezinsbond het vormingsmoment voor begeleiders van het voorlopig rijbewijs!
Gratis voor leerling-bestuurders!

De rijopleiding is veranderd.
Als je een leerling-bestuurder wil begeleiden bij het behalen van het rijbewijs, ben je verplicht om een theoretisch vormingsmoment te volgen van 3 uur.

Naast de opfrissing van de verkeersregels worden ook de juiste technieken en vaardigheden in een stappenplan aangeleerd en dit door een bekwame lesgever.

Nadien ontvang je een attest en de leerling-bestuurder kan met dit attest, samen met het attest van het examencentrum het voorlopig rijbewijs (met vrije begeleiding) aanvragen op het gemeentehuis.
Dit attest is 10 jaar geldig.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Basistarief: 20,00 €

Waar

Openbare bibliotheek Holsbeek
Gravenstraat 26, 3220 Kortrijk-Dutsel (Holsbeek)

Organisatie

Jeugddienst Holsbeek