Gemeente Holsbeek

INTUÏTIEF WINTERFESTIVAL - LEUVEN

De eindejaarperiode is al lang een tijd waarin er veel gefeest en gevierd wordt. Maar vanuit energetisch standpunt is deze wintertijd een periode om tot rust te komen, de stilte op te zoeken, de batterijen terug op te laden. Binnen Timotheus willen we deze twee bewegingen aandacht geven. Op verschillende plekken in Vlaanderen kan je gedurende de Kerst- en Nieuwjaarsperiode kiezen uit ...
De eindejaarperiode is al lang een tijd waarin er veel gefeest en gevierd wordt. Maar vanuit energetisch standpunt is deze wintertijd een periode om tot rust te komen, de stilte op te zoeken, de batterijen terug op te laden. Binnen Timotheus willen we deze twee bewegingen aandacht geven.

Op verschillende plekken in Vlaanderen kan je gedurende de Kerst- en Nieuwjaarsperiode kiezen uit verschillende workshops waarin een helende beweging wordt aangereikt. Je kan ook samen met familie, vrienden en mensen uit de buurt deelnemen aan een winterzonnewenderitueel, waaronder een fakkeltocht of stiltewandeling. Uiteraard maken we ook tijd vrij om te vieren en kennis te maken met gelijkgezinden tijdens het vieruurtje met koffie, thee en gebak en/of na het avondritueel bij het vuur met een kom soep, een glas Glühwein of warme chocolademelk.

Dit event is een uitgelezen moment om kennis te maken met het Timotheus Project of af te spreken met collega cursisten van vroeger en nu.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €

Waar

Samen-stroom Leuven
Gobbelsrode 104, 3220 Kortrijk-Dutsel (Holsbeek)

Organisatie

Timotheus Project

Bekijk ook