Gemeente Holsbeek

Help, ik zit in het bos! - Vader&Zoon Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Wat doe als je ineens alleen in het bos blijkt te zitten? En het er naar uit ziet dat je er voorlopig nog niet uit komt? Dan kun je maar beter goed voorbereid zijn en een aantal technieken kennen voor een eerste “overleving”! Tijdens dit weekend komt een aantal technieken en activiteiten aan bod. We maken vuur van materialen die we in het bos vinden, we hakken hout om het vuur te laten branden ...
Wat doe als je ineens alleen in het bos blijkt te zitten? En het er naar uit ziet dat je er voorlopig nog niet uit komt? Dan kun je maar beter goed voorbereid zijn en een aantal technieken kennen voor een eerste “overleving”!

Tijdens dit weekend komt een aantal technieken en activiteiten aan bod. We maken vuur van materialen die we in het bos vinden, we hakken hout om het vuur te laten branden en we maken iets (eenvoudigs) te eten. We snijden een scherpe punt aan een tak voor onze pijl en boog, of om 's avonds een heerlijke marshmallows mee boven ons vuur te roosteren natuurlijk! We maken een geschikte plek om te slapen om vervolgens na een heerlijke nacht slapen 's morgens in alle vroegte het bos te verkennen.
En bovenal…genieten we van buiten zijn, de natuur en goed gezelschap!

Durven jullie het aan om bijna 24 uur in het bos door te brengen en zo min mogelijk gebruik te maken van moderne faciliteiten? Ben je tussen de 8 en 14 jaar oud en krijg je je vader overgehaald om met je mee te gaan? Schrijf je dan snel in!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 50,00
Basistarief: 50,00 €; Koppel Vader & Zoon: 50,00 €; Extra zoon: 20,00 €

Waar

Huize Chartreuze vzw
Dutselhoek, 47, 3220 Holsbeek