Gemeente Holsbeek

Workshop Klussen voor Vrouwen!

Ligt je wasdraad al jaren in het tuinhuis? Staat die fotolijst al maanden op de kast om aan de muur gehangen te worden? Ligt er een stapel brandhout midden in je tuin? Spuit het water ineens uit je gootsteen? Vraag je al eeuwen aan je man (/broer/vriend/buurman…) om een klein klusje voor je te doen? En ben je dat beu? Neem dan zelf het heft in handen en schrijf je dan snel in voor de eerste ...
Ligt je wasdraad al jaren in het tuinhuis? Staat die fotolijst al maanden op de kast om aan de muur gehangen te worden? Ligt er een stapel brandhout midden in je tuin? Spuit het water ineens uit je gootsteen? Vraag je al eeuwen aan je man (/broer/vriend/buurman…) om een klein klusje voor je te doen? En ben je dat beu? Neem dan zelf het heft in handen en schrijf je dan snel in voor de eerste “Ik los het zelf wel weer op” cursus voor vrouwen!

Tijdens 4 avonden wordt je de basisbeginselen van het klussen in en om het huis geleerd. We gaan aan de slag met verschillende gereedschappen (hamer, boor, schroefmachine, waterpomptang, etc), leren je welk materiaal je wanneer, waarom en waarvoor moet gebruiken en leren je allerlei handigheidjes om problemen zélf op te lossen. Zowel theorie al praktijk komen aan de orde.

De cursus kost 45 euro en vindt plaats op dinsdag 3 maart, 10 maart, 17 maart en 24 maart van 19.00-21.30 uur.

LET OP!!! DE WORKSHOP IS ALLEEN VOOR VROUWEN!!!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 45,00
Basistarief: 45,00 €

Waar

Huize Chartreuze vzw
Dutselhoek, 47, 3220 Holsbeek