Gemeente Holsbeek

Kids Natuurdag (7-12 jr) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Ben je graag buiten? Hou je van de natuur? Speel je graag, maar vind je het ook leuk om nog iets te leren? Ben je niet bang om je handen en kleren vuil te maken? Ben je tussen de 7 en 12 jaar oud? Kom dan naar onze Kids Natuurdag!! De Kids Natuurdag heeft iedere keer een ander thema, maar we zijn altijd zoveel mogelijk buiten in de natuur. We gaan het bos is, spelen spelletjes, knutselen, ...
Ben je graag buiten? Hou je van de natuur? Speel je graag, maar vind je het ook leuk om nog iets te leren? Ben je niet bang om je handen en kleren vuil te maken? Ben je tussen de 7 en 12 jaar oud? Kom dan naar onze Kids Natuurdag!!

De Kids Natuurdag heeft iedere keer een ander thema, maar we zijn altijd zoveel mogelijk buiten in de natuur. We gaan het bos is, spelen spelletjes, knutselen, leren en maken vooral heel veel plezier!

Deelname kost €45,- en is inclusief alle activiteiten, drinken, en iets dat je zelf maakt én mee naar huis mag nemen. Je lunchpakket neem je zelf mee.

Inschrijven kan via onze website

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 45,00
Basistarief: 45,00 €

Waar

Huize chartreuze
Dutselhoek, 47, 3220 Holsbeek