Gemeente Holsbeek

Pannenkoekenwandeling

Hou je van pannenkoeken? Hou je van wandelen? Ga dan met ons mee! Een heerlijke wandeling in (de buurt van) het Chartreuzenbos en onderweg een heerlijke verse pannenkoek met een drankje bij het Bed van Napoleon (www.bedvannapoleon.be) Je kunt kiezen uit 3 afstanden: 2,5 kilometer, 5 kilometer of 10 kilometer. De wandeling doe je individueel, met het gezelschap dat je zelf wilt: alleen, met het ...
Hou je van pannenkoeken? Hou je van wandelen? Ga dan met ons mee!

Een heerlijke wandeling in (de buurt van) het Chartreuzenbos en onderweg een heerlijke verse pannenkoek met een drankje bij het Bed van Napoleon (www.bedvannapoleon.be)

Je kunt kiezen uit 3 afstanden: 2,5 kilometer, 5 kilometer of 10 kilometer. De wandeling doe je individueel, met het gezelschap dat je zelf wilt: alleen, met het gezin, de buren, familie, vrienden….

Vanuit Huize Chartreuze kun je starten tussen 13.30 en 15.30 uur. Houd er met de afstand en je starttijd rekening mee dat je tot uiterlijk 16.30 uur bij Het Bed terecht kunt.

De pannenkoekenwandelingen voor 2020 zijn gepland op:
Zaterdag 25 januari
Zaterdag 25 april
Zaterdag 19 december

Een ticket kost € 12,50 per persoon. Dit is inclusief 2 vers gebakken pannenkoeken met suiker (of iets naar keuze) en een drankje (limo voor de kleintjes, koffie voor de grotere). Tickets zijn te bestellen via onze website.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 12,50
Basistarief: 12,50 €

Waar

Huize Chartreuze vzw
Dutselhoek, 47, 3220 Holsbeek