Gemeente Holsbeek

Trail Bike Challenge

In duo trailrunnen én mountainbiken, in een prachtig bos, tegen de klok? Ga op zondag 29 maart 2020 samen de uitdaging aan in de allereerste Trail Bike Challenge, een sportief evenement van trailrunschool.be en Vitesse Fietsen. In de Trail Bike Challenge vertrek en finish je samen. Eén deelnemer fietst, de andere loopt. Na een ronde wissel je om en race je verder tegen de klok. Een rondetijd ...
In duo trailrunnen én mountainbiken, in een prachtig bos, tegen de klok? Ga op zondag 29 maart 2020 samen de uitdaging aan in de allereerste Trail Bike Challenge, een sportief evenement van trailrunschool.be en Vitesse Fietsen.

In de Trail Bike Challenge vertrek en finish je samen. Eén deelnemer fietst, de andere loopt. Na een ronde wissel je om en race je verder tegen de klok. Een rondetijd telt enkel als je als duo de meet over rijdt en loopt.

Verwacht je in het prachtige Chartreuzenbos aan een soms pittig parcours. Trails en singletracks, ups-and-downs. En dat maakt het spannend natuurlijk: waar het makkelijk is voor de trailrunner, wordt het moeilijk voor de mountainbiker. De samenstelling van je duo is vrij, mannen en vrouwen kunnen samen deelnemen.

Neem uiteraard je fans en supporters mee. Wij zorgen voor food, drinks en gezelligheid.

Wedstrijdschema en tijdslimieten
- 7u tot 21u : 20 rondjes
- 10u tot 18u : 10 rondjes
- 12u tot 15u : 4 rondjes

Prijzen
- 4 rondjes: €25 (per duo)
- 10 rondjes: €65 (per duo)
- 20 rondjes: €105 (per duo)

Wat krijg je voor het inschrijvingsgeld?
- Duo-ticket voor de eerste Trail Bike Challenge
- Bevoorrading per ronde
- Een aandenken voor elke deelnemer en een trofee voor de eerste 3 finalisten van elke afstand.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Waar

Chartreuzenbos
Chartreuzenberg, 3220 Holsbeek

Organisatie

Vitesse Fietsen