Gemeente Holsbeek

Daguitstap 'De Piconroute'

De daguitstap gaat dit jaar naar de Piconroute. De loopt voornamelijk door het Heuvelland en een stukje van Frans-Vlaanderen. Er staat o.m. een huifkartocht op het programma, ook een bezoek aan het Wijngoed Monteberg en de Katsberg. div.ClearBoth { clear: both; } div.DeelActiviteiten { margin-top: 15px; } div.Reservatie { margin-top: 15px; } div.Uitnodiging { margin-top: 15px; } div.Vertrek { ...
De daguitstap gaat dit jaar naar de Piconroute. De loopt voornamelijk door het Heuvelland en een stukje van Frans-Vlaanderen. Er staat o.m. een huifkartocht op het programma, ook een bezoek aan het Wijngoed Monteberg en de Katsberg.

Onze gildereis brengt ons dit jaar op vrijdag 3 april naar de Piconroute. We vertrekken om 7.00 uur op het Rot en rijden eerst via de kerk en den Dries. 
Na een ontbijt onderweg, rijden we naar Vleteren. Daar doen we een huifkartocht van ongeveer een uur. Na deze tocht worden we verwelkomd in Het Vleterhof; daar krijgen we als aperitief een eerste Picon aangeboden, samen met een broodmaaltijd met verschillende streekspecialiteiten en salade. 
Na de maaltijd rijden we met de bus richting Heuvelland, voor een bezoek aan het Wijngoed Monteberg. We krijgen daar een film te zien, we bezoeken de druivenranken en we proeven drie wijnen. 
Daarna rijden we naar de Katsberg, net over de Franse grens, over de Rode en de Zwarte Berg. We stoppen er even in de Auberge, waar we iets kunnen drinken en genieten ven de prachtige vergezichten in de omgeving. 
We sluiten onze uitstap opnieuw af in Het Vleterhof, met een warme maaltijd en – voor de liefhebbers – nog een heerlijke Picon.  
Natuurlijk kunnen er overal ook andere dranken gedronken worden! 
Deelnameprijs: 65,00 € (= bus, gids, koffiekoek & koffie, huifkartocht, Picon & broodmaaltijd, wijndegustatie, 3-gangen maaltijd). 
Inschrijven kan tot ten laatste 25 maart, door betaling op rekening BE65 7343 9107 3996 van Landelijke Gilde Sint-Pieters-Rode, met vermelding: ‘daguitstap & aantal deelnemers’.
Vertrek: 07:00 uur aan de kerk van Sint-Pieters-Rode
Reserveren is verplicht
Inschrijven voor deze uitstap kan tot ten laatste 25 maart, door betaling op rekening BE65 7343 9107 3996 van Landelijke Gilde Sint-Pieters-Rode, met vermelding: 'daguitstap & aantal deelnemers'.

Wanneer

Prijs

€ 65,00
De kostprijs per persoon is 65,00 euro (= bus, gids, koffiekoek & koffie, huifkartocht, Picon & broodmaaltijd, wijndegustatie, 3-gangen maaltijd).

Waar

kerk Sint-Pieters-Rode
GRAVENSTRAAT, 3220 Sint-Pieters-Rode

Organisatie

Landelijke Gilde Sint-Pieters-Rode