Gemeente Holsbeek

Zingen met peuters & kleuters Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Jonge kinderen vinden het heerlijk om te zingen en te bewegen, zeker als dat kan met andere kinderen van dezelfde leeftijd.Deze sessies worden opgedeeld in 2 sessies van 1 uur.Dus sessie voor de peuters gaat door van 9.30u tot 10.15u, de sessie voor de kleuters van 10.30u tot 11.15u. Zingen met peuters : Jonge kinderen vinden het heerlijk om te zingen en te bewegen, zeker als dat kan met ...
Jonge kinderen vinden het heerlijk om te zingen en te bewegen, zeker als dat kan met andere kinderen van dezelfde leeftijd.Deze sessies worden opgedeeld in 2 sessies van 1 uur.Dus sessie voor de peuters gaat door van 9.30u tot 10.15u, de sessie voor de kleuters van 10.30u tot 11.15u.

Zingen met peuters :

Jonge kinderen vinden het heerlijk om te zingen en te bewegen, zeker als dat kan met andere kinderen van dezelfde leeftijd.
Peuters hebben vaak ook energie voor tien. Samen liedjes zingen of bewegen is dan net als voorlezen: een noodzakelijk rustpunt.Bovendien is het een uitstekende manier om die energie in goede banen te leiden. Stemspelletjes, stemimprovisaties, liedjes met gebruik van kleine instrumentjes en attributen, liedjes zonder woorden, vormen de basis van deze workshop. Ouders krijgen tal van tips mee om ook thuis samen met hun ukken te zingen.

Zingen met kleuters :

Zing je graag voor en met je kinderen? Dan is deze workshop zeker iets voor jou. Je ontdekt dat zingen met kleuters veel meer is dan de gebruikelijke liedjes alleen. Verschillende spelvormen worden aangereikt die je thuis makkelijk kan verder zetten. Zingen, luisteren, spel en beweging staan centraal. Er is geen muzikale of zangtechnische bagage vereist.
De spelvormen zijn zeer toegankelijk en nodigen kleuters, ouders en grootouders uit in een leuke samenwerking.

In samenwerking met de Gezinsbond.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 3,00
Basistarief: 3,00 €; Leden Gezinsbond: 0,00 €

Waar

Sportschuur
Sint-Maurusstraat 2, 3220 Holsbeek

Organisatie

Jeugddienst Holsbeek