Gemeente Holsbeek

Van de boer op je bord! VERPLAATST

Boer Roel van zelfoogsttuin Ramselveld en Voedselteam Holsbeek zorgen ervoor dat voeding zo rechtstreeks mogelijk van bij de boer op je bord belandt. Samen maken we kennis met de korte keten in Holsbeek. Bij deze interactieve voormiddag hoort een bezoek aan de zelfoogsttuin. Via de korte keten komt voeding zo rechtstreeks mogelijk van bij de boer op je bord. We vertellen je er alles over en ...
Boer Roel van zelfoogsttuin Ramselveld en Voedselteam Holsbeek zorgen ervoor dat voeding zo rechtstreeks mogelijk van bij de boer op je bord belandt. Samen maken we kennis met de korte keten in Holsbeek. Bij deze interactieve voormiddag hoort een bezoek aan de zelfoogsttuin.

Via de korte keten komt voeding zo rechtstreeks mogelijk van bij de boer op je bord. We vertellen je er alles over en lichten ook toe wat CSA (community supported agriculture) is. We brengen een bezoek aan de zelfoogsttuin Ramselveld, waar boer Roel sinds 2018 groenten kweekt. We maken ook kennis met de werking van Voedselteam Holsbeek. Beide initiatieven brengen de principes van korte keten op hun manier in de praktijk. Tijdens deze interactieve voor/namiddag maken we graag ruimte voor vragen, bedenkingen, ideeën en uitwisseling.

In samenwerking met LDC De Sprankel

Wanneer

Prijs

€ 4,00
Basistarief: 4.00€

Waar

LDC De Sprankel
Kortrijksebaan 4, 3220 Holsbeek

Organisatie

Vormingplus Oost-Brabant