Gemeente Holsbeek

Repair Café

Een hemd zonder knopen, een halsketting met een kapotte sluiting, een koffiezet die het niet meer doet … Niet weggooien! Samen met een reparateur geef je ze een tweede leven. Basisgerief voor herstellingen is aanwezig, maar specifieke vervangstukken breng je zelf mee. Er is ook een geef- en/of neemmarktje (kom met jouw spullen vanaf 13:45) en ruimte voor een fijne babbel, een natje en een ...
Een hemd zonder knopen, een halsketting met een kapotte sluiting, een koffiezet die het niet meer doet … Niet weggooien! Samen met een reparateur geef je ze een tweede leven. Basisgerief voor herstellingen is aanwezig, maar specifieke vervangstukken breng je zelf mee. Er is ook een geef- en/of neemmarktje (kom met jouw spullen vanaf 13:45) en ruimte voor een fijne babbel, een natje en een droogje.

Een hemd zonder knopen, een halsketting met een kapotte sluiting, een koffiezet die het niet meer doet ... Klaar om een tweede leven te geven aan je defecte gebruiksvoorwerpen? Welkom op het Repair Café in de Koepel van het WZC Sint-Marghareta! Alle (haalbare) herstellingen gebeuren in samenwerking met een reparateur. Basisgerief is aanwezig, maar specifieke vervangstukken breng je zelf mee. Tijdens het Repair Café is er ook ruimte voor een fijne babbel, een natje en een droogje en een geef- en/of neemmarktje. Wie spullen te geef heeft, komt gewoon vanaf 13:45 af. We vragen wel om bij de spullen te blijven, zo er kunnen fijne verhalen ontstaan tussen gever en nemer. Wat niet meegenomen wordt, keert achteraf huiswaarts.

In samenwerking met LDC De Sprankel

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

LDC De Sprankel
Kortrijksebaan 4, 3220 Holsbeek

Organisatie

Vormingplus Oost-Brabant