Gemeente Holsbeek

Welkom in de 'Barock'!

De Switch is een afdeling van de Wissel vzw, een CANO organisatie in de bijzondere jeugdzorg. De Wissel gaat voortdurend op zoek naar nieuwe methoden om haar opdracht met haar toegewezen jongeren en gezinnen uit te oefenen. Op een bepaald moment is het samen doen zoveel sprekender dan het zoveelste gesprek. De Wissel wil niet op een eilandje leven en zoekt contact te leggen met andere ...
De Switch is een afdeling van de Wissel vzw, een CANO organisatie in de bijzondere jeugdzorg. De Wissel gaat voortdurend op zoek naar nieuwe methoden om haar opdracht met haar toegewezen jongeren en gezinnen uit te oefenen. Op een bepaald moment is het samen doen zoveel sprekender dan het zoveelste gesprek.
De Wissel wil niet op een eilandje leven en zoekt contact te leggen met andere werelden. Aldus maakt die zorg deel uit van de maatschappij en beweegt zich niet in de marge ervan.
Ter gelegenheid van de Dag Van de Zorg gooien we de deuren van de 'Barock' open van 13u tot 17u.
We ontvangen u graag voor een hapje en een drankje, en geven toelichting over het dagelijks leven in de Switch tijdens een rondleiding.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

De Switch
Gravenstraat 54, 3220 Sint-Pieters-Rode (Holsbeek)

Bekijk ook