Gemeente Holsbeek

Van de boer op je bord

Via de korte keten komt voeding zo rechtstreeks mogelijk van bij de boer op je bord. We vertellen je er alles over en lichten ook toe wat CSA (community supported agriculture) is. We brengen een bezoek aan de Zelfoogsttuin Ramselveld, waar boer Roel sinds 2018 groenten kweekt. We maken ook kennis met de werking van Voedselteam Holsbeek. Beide initiatieven brengen de principes van korte keten ...
Via de korte keten komt voeding zo rechtstreeks mogelijk van bij de boer op je bord. We vertellen je er alles over en lichten ook toe wat CSA (community supported agriculture) is. We brengen een bezoek aan de Zelfoogsttuin Ramselveld, waar boer Roel sinds 2018 groenten kweekt. We maken ook kennis met de werking van Voedselteam Holsbeek. Beide initiatieven brengen de principes van korte keten op hun manier in de praktijk.

Tijdens deze interactieve voor/namiddag maken we graag ruimte voor vragen, bedenkingen, ideeën en uitwisseling.

Deze activiteit sluit aan bij het duurzaamheidstraject LAB Wingevallei, een samenwerking van Vormingplus Oost-Brabant, Holsbeek en Gemeente Rotselaar. Op www.lab2020.be vind je het hele programma in Oost-Brabant en kan je je inschrijven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 4,00
Basistarief: 4,00 €

Waar

LDC De Sprankel
Kortrijksebaan 4, 3220 Holsbeek

Organisatie

LDC De Sprankel