Gemeente Holsbeek

Pelgrim op sneakers

Johan Swinnen is kankeronderzoeker. Negen jaar geleden kwam de ziekte plots heel dichtbij toen bij zijn zoon Pieter een hersentumor werd vastgesteld. Uit dankbaarheid dat Pieter de ziekte overleefde liep Johan in 2017 van Leuven naar Compostela en stak hij een hart onder de riem van vele mensen. Vorig jaar ondernam hij een nieuwe looptocht 'Beeldje bij beeldje' en creëerde daarmee een groot ...
Johan Swinnen is kankeronderzoeker. Negen jaar geleden kwam de ziekte plots heel dichtbij toen bij zijn zoon Pieter een hersentumor werd vastgesteld. Uit dankbaarheid dat Pieter de ziekte overleefde liep Johan in 2017 van Leuven naar Compostela en stak hij een hart onder de riem van vele mensen. Vorig jaar ondernam hij een nieuwe looptocht 'Beeldje bij beeldje' en creëerde daarmee een groot symbool van verbondenheid. Johan vertelt over zijn lange tocht als kankeronderzoeker en als papa van een kankerpatiënt. Aan de hand van foto's en filmfragmenten neemt hij ons mee op zijn looptochten. Zijn voordracht inspireert en brengt hoop.

De avond wordt georganiseerd door vtbKultuur Holsbeek in samenwerking met CM-Gewest Winge en Samana

De volledige opbrengst van de avond wordt geschonken aan het kankeronderzoek van de KU Leuven & het Leuvens kankerinstituut.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

Buurthuis
Dorp 7, 3221 Nieuwrode (Holsbeek)