Gemeente Holsbeek

Schatten van Vlieg op het kasteeldomein van Horst Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Jonge speurneuzen kunnen in de maanden juli en augustus een heuse schat komen zoeken op het kasteeldomein van Horst! Vlieg mee met vleermuizen Viola en Victor en ontdek alle geluiden die je rond het kasteel kan horen! Starten kan op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 13u en 16u aan de tent tegenover het Huis van het Horstgenootschap. Opgelet: niet op 15 en 16 augustus, want dan zijn ...
Jonge speurneuzen kunnen in de maanden juli en augustus een heuse schat komen zoeken op het kasteeldomein van Horst! Vlieg mee met vleermuizen Viola en Victor en ontdek alle geluiden die je rond het kasteel kan horen!

Starten kan op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 13u en 16u aan de tent tegenover het Huis van het Horstgenootschap.
Opgelet: niet op 15 en 16 augustus, want dan zijn er Kasteelfeesten.

Er wordt één contactbubbel tegelijk toegelaten aan het startpunt (tent aan de dreef). Reserveren is enkel noodzakelijk voor groepen vanaf 10 personen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 3,00
Basistarief: 3,00 €

Waar

Kasteeldomein van Horst
Horststraat 28, 3220 Holsbeek

Organisatie

Het Horstgenootschap

Bekijk ook