Gemeente Holsbeek

Jeugdhengelkamp augustus Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

De hengelsport zit duidelijk in de lift bij jongeren en in samenwerking met de visclub Blauwmolen Fish Friends organiseren wij dit jaar hengelkampen voor jongeren. Wij laten vissen op de grote wedstrijdvijver waar diverse soorten vis aanwezig zijn (karper,brasem,witvis etc.) De laatste dag van het kamp wordt er zelfs een initiatie voorzien op de forelvijver. Ervaren vissers zullen de jongeren ...
De hengelsport zit duidelijk in de lift bij jongeren en in samenwerking met de visclub Blauwmolen Fish Friends organiseren wij dit jaar hengelkampen voor jongeren.
Wij laten vissen op de grote wedstrijdvijver waar diverse soorten vis aanwezig zijn (karper,brasem,witvis etc.) De laatste dag van het kamp wordt er zelfs een initiatie voorzien op de forelvijver.
Ervaren vissers zullen de jongeren opleiden in de sportvisserij . Het is de bedoeling onze jongeren enthousiast en warm te maken voor deze sport.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 85,00
Basistarief: 85,00 €

Waar

Jeugddienst Holsbeek
Dutselstraat 15, 3220 Holsbeek

Organisatie

Jeugddienst Holsbeek