Gemeente Holsbeek

Workshop "Kettingzaag voor Dummies"

Bijna iedereen heeft wel een kettingzaag in de garage staat. Maar stel je nu eens voor, dat je die na lange tijd weer gaat gebruiken. Maar heel eerlijk gezegd weet je eigenlijk niet precies hoe je veilig moet werken met die kettingzaag. Of dat door slecht onderhoud de zaag niet meer veilig is. En stel je dan ook eens voor dat er onverhoopt een ongeluk gebeurt waarbij je bijvoorbeeld in je ...
Bijna iedereen heeft wel een kettingzaag in de garage staat. Maar stel je nu eens voor, dat je die na lange tijd weer gaat gebruiken. Maar heel eerlijk gezegd weet je eigenlijk niet precies hoe je veilig moet werken met die kettingzaag. Of dat door slecht onderhoud de zaag niet meer veilig is.
En stel je dan ook eens voor dat er onverhoopt een ongeluk gebeurt waarbij je bijvoorbeeld in je been, arm of gezicht zaagt......de gevolgen kunnen dan wel eens heel heftig zijn!!

Kettingzaag Basis
Tijdens deze workshop leggen we je graag uit wat de belangrijke onderdelen zijn die je in de gaten moet houden om een goed werkende machine te hebben. Dit gaat van volledige veiligheidscontrole tot het scherpen van de zaag.

Kettingzaag Masterclass:
Deze vervolgcursus sluit aan op de basisworkshop. Het scherp maken wordt nóg beter toegelicht, maar bijvoorbeeld ook het veilig werken met de kettingzaag wordt hier geleerd. Zaag enkele schijfjes of maak zelf een stoeltje om het te proberen.

Prijzen
Basis: €25,-
Masterclass: €25,-
Basis + Masterclass: €40,-

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 25,00
Basistarief: 25,00 €; Basiscursus: 25,00 €; Masterclass: 25,00 €; Basiscursus + Masterclass: 40,00 €

Waar

Huize Chartreuze vzw
Dutselhoek, 47, 3220 Holsbeek