Gemeente Holsbeek

Huize Chartreuze vertelt....Spannende verhalen Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Huize Chartreuze vertelt......Spannende Verhalen in het bos Tijdens een wandeling van ongeveer 2,5 kilometer neemt onze verteller je 's avonds mee het donkere Chartreuzenbos in en vertelt oude en spannende verhalen uit het Hageland. Je zal gewaarworden dat heksen, weerwolven, Alvermannen en de Tillekensjacht hier konden overleven. Misschien kom je ze wel tegen. Echt, passioneel en in volle ...
Huize Chartreuze vertelt......Spannende Verhalen in het bos

Tijdens een wandeling van ongeveer 2,5 kilometer neemt onze verteller je 's avonds mee het donkere Chartreuzenbos in en vertelt oude en spannende verhalen uit het Hageland. Je zal gewaarworden dat heksen, weerwolven, Alvermannen en de Tillekensjacht hier konden overleven. Misschien kom je ze wel tegen. Echt, passioneel en in volle actie. Geen verschietpartijtje, maar een aandoenlijke ontmoeting die je zal toelaten door te dringen in deze mysterieuze wereld. De duivel mag weten waarom...

De verhalen worden verteld door Meneer Hikke Takke Toe. De wandeling is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar en die niet bang is in het donker ;)

Tickets voor kinderen tot 12 jaar kosten 5 euro, voor iedereen daarboven 8 euro en kunnen besteld worden via onze website.

Na afloop kun je, onder het genot van een heerlijk streekbiertje, bij een gezellig kampvuur op Huize Chartreuze even bijkomen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €; Kinderen 6-12: 5,00 €; Vanaf 12 jaar: 8,00 €

Waar

Huize Chartreuze vzw
Dutselhoek, 47, 3220 Holsbeek