Gemeente Holsbeek

MOZAÏEKEN Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Al spelenderwijs maken we onszelf rustig via Muziek, Yoga, Verhalen over deze Kunstvorm én Creativiteit. We beginnen elke dag met Muziek maken, een ideale manier om toe te komen en tot rust te komen. Met een paar yogahoudingen duiken we in de kleurrijke geschiedenis van het Mozaïeken. Via voorbeelden uit de oude geschiedenis en de hedendaagse kunstenaars ontdekken we de mogelijkheden uit de ...
Al spelenderwijs maken we onszelf rustig via Muziek, Yoga, Verhalen over deze Kunstvorm én Creativiteit.

We beginnen elke dag met Muziek maken, een ideale manier om toe te komen en tot rust te komen.

Met een paar yogahoudingen duiken we in de kleurrijke geschiedenis van het Mozaïeken. Via voorbeelden uit de oude geschiedenis en de hedendaagse kunstenaars ontdekken we de mogelijkheden uit de Mozaïekkunst en kiezen we wat we willen maken: onze naam, ons huisnummer, een dier, een spiegel, een bloempot, … We schetsen ons ontwerp en maken de gekleurde scherven voorzichtig met een hamer stuk en creëren onze vorm. Wanneer ons kunstwerk af is, wordt het gevoegd.

We bekijken en bespreken onze unieke Creaties. Voor diegenen die willen, worden (in stilte of luidop) de laatste dag ervaringen in de Talking Circle gedeeld.

De kinderen komen op een speelse en creatieve manier tot rust en herontdekken hun innerlijke kracht.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 150,00
Basistarief: 150,00 €

Waar

'Droom Boom' op de Kesselberg, vlakbij afrit Wilsele/Kessel-Lo
ijzersteenpad 19, 3220 Holsbeek

Contact

Organisatie

Droom Boom