Gemeente Holsbeek

Kunstroute IGCS N.O HAGELAND

Deze kunstroute is een passend antwoord om de kunstenaars meer uit hun isolement te laten treden en de geïnteresseerde kunstliefhebber een aantrekkelijk programma met een ruim aanbod te bieden. Welkom op de vierde Kunstroute Noord-Oost Hageland, doorheen Aarschot, Begijnendijk, Holsbeek, Rotselaar en Scherpenheuvel-Zichem. Deze gemeenten en steden van de IGCS nodigen je uit om in november ...
Deze kunstroute is een passend antwoord om de kunstenaars meer uit hun isolement te laten treden en de geïnteresseerde kunstliefhebber een aantrekkelijk programma met een ruim aanbod te bieden.

Welkom op de vierde Kunstroute Noord-Oost Hageland, doorheen Aarschot, Begijnendijk, Holsbeek, Rotselaar en Scherpenheuvel-Zichem.

Deze gemeenten en steden van de IGCS nodigen je uit om in november meer dan zestig kunst- of ambachtenateliers te bezoeken. Je ontdekt een waaier aan disciplines, van schilderkunst tot keramiek, van juweelontwerp tot viltkunst, en natuurlijk kan je de sfeer van het atelier opsnuiven.

Deze artistieke belevenis is geheel gratis. Sommige kunstenaars zullen je zelfs verrassen met iets extra's.


Laat je dus op een unieke wijze verwennen en misschien vind je wel dat ene kunstwerk van je dromen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Waar

Aarschot, Begijnendijk, Holsbeek, Rotselaar, Scherpen-Heuvel Zichem, dutselstraat 15, Holsbeek
Dutselstraat 15, 3220 Holsbeek

Organisatie

IGCS