Gemeente Holsbeek

Ontdek de restauratie van Kasteel van Horst met jouw familie Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Kasteel van Horst is eeuwenoud en dringend toe aan restauratie. Dit najaar starten de werken van de volgende restauratiefase. Kom naar Horst met jouw familie en ga op stap met de kasteelbewoners. Met opdrachtjes die jullie samen moeten oplossen en filmpjes met onze kasteelbewoners achter QR-codes ontdek je hoe dat restaureren in zijn werk gaat en welke geheimen er achter de dikke muren zitten. ...
Kasteel van Horst is eeuwenoud en dringend toe aan restauratie. Dit najaar starten de werken van de volgende restauratiefase. Kom naar Horst met jouw familie en ga op stap met de kasteelbewoners. Met opdrachtjes die jullie samen moeten oplossen en filmpjes met onze kasteelbewoners achter QR-codes ontdek je hoe dat restaureren in zijn werk gaat en welke geheimen er achter de dikke muren zitten. Een beloning wacht op het einde! - Familiezoektocht in openlucht, coronaproof en geschikt voor families met kinderen vanaf 6 jaar. Het bezoekerscentrum is ook open op deze zondagnamiddagen. Je kan er terecht voor heerlijke streekproducten en informatie over het kasteel en de omgeving.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 3,00
Basistarief: 3,00 €

Waar

Kasteel van Horst
Horststraat 28, 3220 Holsbeek

Organisatie

Het Horstgenootschap