Gemeente Holsbeek

Workshop DIY Natural Face care

Heb jij genoeg van het overaanbod aan dure verzorgingsproducten vol synthetische parfums en irriterende stofjes? Wil je met een gerust hart je huid verzorgen, zonder je druk te maken over de impact daarvan op je gezondheid en op de planeet? En leren hoe je gepersonaliseerde, kwaliteitsvolle natuurcosmetica maakt? Schrijf je dan snel in voor deze workshop, die wordt verzorgd door Marion ...
Heb jij genoeg van het overaanbod aan dure verzorgingsproducten vol synthetische parfums en irriterende stofjes? Wil je met een gerust hart je huid verzorgen, zonder je druk te maken over de impact daarvan op je gezondheid en op de planeet? En leren hoe je gepersonaliseerde, kwaliteitsvolle natuurcosmetica maakt?

Schrijf je dan snel in voor deze workshop, die wordt verzorgd door Marion Maakt!

Je leert huid- en lichaamsverzorging maken op een verantwoorde en duurzame manier. We maken gebruik van 100% natuurlijke en kwaliteitsvolle grondstoffen. Respect voor huid en milieu verzekerd!

Je gaat naar huis met 4 natuurlijke producten van hoge kwaliteit. Bovendien leer je hoe je je producten kan personaliseren en aanpassen naar de wensen en noden van jouw huid.

Wanneer

Prijs

€ 75,00

Waar

Huize Chartreuze vzw
Dutselhoek, 47, 3220 Holsbeek

Tickets