Gemeente Holsbeek

Holsbeek Sessies - Philippe Robrecht

Na een leven vol muziek verhuizen Philippe en zijn vrouw naar Inishbofin, een eilandje aan de Ierse Westkust. Hij heeft daar zijn muziekstudio en speelt gigs in pubs. Na 10 jaar was het tijd voor nieuwe liedjes, een nieuw verhaal, en dat doet hij het liefst in zijn eigen taal. Het album 2020 is een mix van 11 nieuwe liedjes en bewerkingen, gekruid met Ierse en Vlaamse ingrediƫnten, stemm...
Na een leven vol muziek verhuizen Philippe en zijn vrouw naar Inishbofin, een eilandje aan de Ierse Westkust. Hij heeft daar zijn muziekstudio en speelt gigs in pubs. Na 10 jaar was het tijd voor nieuwe liedjes, een nieuw verhaal, en dat doet hij het liefst in zijn eigen taal. Het album 2020 is een mix van 11 nieuwe liedjes en bewerkingen, gekruid met Ierse en Vlaamse ingrediƫnten, stemmen, blazers en vele grote en kleine snaren.
Dit concert kadert in het tweede seizoen van 'Holsbeek Sessies', fijne culturele avonden in het Buurthuis in Nieuwrode (Holsbeek). Een organisatie van de cultuurdienst van de gemeente Holsbeek i.s.m. Wesp vzw.

Wanneer

Prijs

€ 12,00

Waar

CC Het Buurthuis Veldbazuin
Dorp 7, 3221 Holsbeek

Tickets

Organisatie

Cultuurdienst gemeente Holsbeek

Bekijk ook