Gemeente Holsbeek

Holsbeek Sessies - Wigbert

In hectische tijden van drukdoeners en eendags-tafelspringers is Wigbert een zeer aangename uitzondering. Al meer dan 25 jaar draaien onze populaire radiozenders hem. Zijn debuutsingle uit 1991, Ebbenhouten blues, schopte het tot in de Eregalerij van Radio 2. Gekruid met traditionele folk, blues en country, gemarineerd in Beatles en vroege Stones, tovert deze aparte zanger, gitarist en l...
In hectische tijden van drukdoeners en eendags-tafelspringers is Wigbert een zeer aangename uitzondering. Al meer dan 25 jaar draaien onze populaire radiozenders hem. Zijn debuutsingle uit 1991, Ebbenhouten blues, schopte het tot in de Eregalerij van Radio 2. Gekruid met traditionele folk, blues en country, gemarineerd in Beatles en vroege Stones, tovert deze aparte zanger, gitarist en liedjesschrijver de meest aanstekelijke, hitgevoelige melodie├źn op tafel - al proef je in zijn liedjes steeds een onmiskenbaar melancholische toets.
Dit concert kadert in het tweede seizoen van 'Holsbeek Sessies', fijne culturele avonden in het Buurthuis in Nieuwrode (Holsbeek). Een organisatie van de cultuurdienst van de gemeente Holsbeek i.s.m. Wesp vzw.

Wanneer

Prijs

€ 12,00

Waar

CC Het Buurthuis Veldbazuin
Dorp 7, 3221 Holsbeek

Organisatie

Cultuurdienst gemeente Holsbeek

Bekijk ook