Gemeente Holsbeek

Holsbekenaren-in-de-wereld-avond

Tijdens de cadeaudagen van Oxfam Wereldwinkel Holsbeek getuigen Holsbekenaars traditiegetrouw over hun (werk)ervaringen in het Zuiden. Luna Goiris werkte voor de non-profitorganisatie Cenit in Ecuador. Cenit zet zich in voor kwetsbare kinderen en jongeren. Els Goethals komt als psychologe getuigen over Trauma Aid. Deze organisatie heeft als doel getraumatiseerde gemeenschappen te helpen ...
Tijdens de cadeaudagen van Oxfam Wereldwinkel Holsbeek getuigen Holsbekenaars traditiegetrouw over hun (werk)ervaringen in het Zuiden.
Luna Goiris werkte voor de non-profitorganisatie Cenit in Ecuador. Cenit zet zich in voor kwetsbare kinderen en jongeren. Els Goethals komt als psychologe getuigen over Trauma Aid. Deze organisatie heeft als doel getraumatiseerde gemeenschappen te helpen de psychologische gevolgen na een confrontatie met menselijk of natuurgeweld op te vangen. Hannah Vandewiele werkt sinds eind 2019 mee aan de introductie van Aquaponics in Benin, West-Afrika. Aquaponics is een duurzame landbouwmethode om zonder veel water groenten en vissen te produceren. Zo stimuleren ze vrouwen om niet alleen hun familie hiermee te voeden, maar ook om een kleine eigen business op te starten.

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Sint-Mauruszaal
Sint-Maurus 5, 3220 Holsbeek

Organisatie

Cultuurdienst gemeente Holsbeek