Gemeente Holsbeek

Kids Natuurweek Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Ben je graag buiten? Hou je van de natuur? Speel je graag, maar vind je het ook leuk om nog iets te leren? Ben je niet bang om je handen en kleren vuil te maken? Ben je tussen de 7 en 12 jaar oud? Kom dan naar onze Kids Natuurdag!! We zijn met de Kids Natuurdagen zoveel mogelijk buiten en zorgen voor veel afwisseling in het programma. Er is ruimte om te spelen, om te leren, om vies te w...
Ben je graag buiten? Hou je van de natuur? Speel je graag, maar vind je het ook leuk om nog iets te leren? Ben je niet bang om je handen en kleren vuil te maken? Ben je tussen de 7 en 12 jaar oud? Kom dan naar onze Kids Natuurdag!!

We zijn met de Kids Natuurdagen zoveel mogelijk buiten en zorgen voor veel afwisseling in het programma. Er is ruimte om te spelen, om te leren, om vies te worden, om even wat tijd voor jezelf te nemen, om te wandelen….
We houden onze groepen bewust klein (+/- 15 kinderen) zodat er voor iedereen voldoende tijd en aandacht is.

Tijdens de Kids Natuurdagen/weken zijn we bezig met verschillende thema's van de natuur en staat iedere dag in het teken van een ander thema. Denk bijvoorbeeld aan Kriebelbeesten, Moestuin, Bos en Boom, Bosdieren, Survival….de mogelijkheden in de natuur zijn eindeloos! We zijn tijdens deze dagen natuurlijk ook zoveel mogelijk buiten in de natuur. We gaan het bos is, spelen spelletjes, knutselen, bouwen, leren in en over de natuur en maken vooral heel veel plezier!

Alle dagen ben je van 9.00-16.00 uur bij ons op het terrein. Slapen doe je lekker thuis, in je eigen bed.

Wanneer

Prijs

€ 175,00

Waar

Huize Chartreuze vzw
Dutselhoek, 47, 3220 Holsbeek

Tickets