Gemeente Holsbeek

Avonturenkamp Vlammen 1 (dagkamp) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

We gaan op zoek naar avontuur tijdens het buitenspelen! Veel van de leuke WoodKidactiviteiten worden tijdens dit kamp dus overdag gespeeld. Ook dit jaar zorgen we voor een nieuw aanbod met nog meer aandacht voor avontuur! Onze WoodLeaders zijn nu al in hun ideeëntrommel aan het zoeken naar nieuwe en uitdagende activiteiten waarbij avontuur en natuur centraal staan. We proberen onze WoodK...
We gaan op zoek naar avontuur tijdens het buitenspelen! Veel van de leuke WoodKidactiviteiten worden tijdens dit kamp dus overdag gespeeld. Ook dit jaar zorgen we voor een nieuw aanbod met nog meer aandacht voor avontuur! Onze WoodLeaders zijn nu al in hun ideeëntrommel aan het zoeken naar nieuwe en uitdagende activiteiten waarbij avontuur en natuur centraal staan. We proberen onze WoodKids op een speelse manier opnieuw in contact te brengen met de natuur en het buitenspelen. Zo leer je kaartlezen om de weg in het gigantische bos terug te vinden of bouw je mee aan het reuzegrote kamp. Vuile handen en knieën zijn een must tijdens ons sluipspel. Camoufleren komt dan weer van pas tijdens de jacht op de witte tijger.

Wanneer

Prijs

€ 148,00

Waar

Huize Chartreuze vzw
Dutselhoek, 47, 3220 Holsbeek

Tickets

Contact

Organisatie

Woodkid