Gemeente Holsbeek

Curieuzeneuzen-Op ontdekking in Chartreuzebos Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Sinds dit jaar heten we ook jonge avonturiers welkom, want je bent nooit te jong om je eerste stappen in de wildernis te zetten. Onze liefste en meest knuffelbare, maar tegelijk stoere WoodLeaders staan klaar om mee rond te neuzen in het bos op zoek naar avontuur. Jong geleerd is oud gedaan dus zorgen we er ook voor dat je op een leuke manier kennis maakt met de natuur en de dieren en bo...
Sinds dit jaar heten we ook jonge avonturiers welkom, want je bent nooit te jong om je eerste stappen in de wildernis te zetten. Onze liefste en meest knuffelbare, maar tegelijk stoere WoodLeaders staan klaar om mee rond te neuzen in het bos op zoek naar avontuur.
Jong geleerd is oud gedaan dus zorgen we er ook voor dat je op een leuke manier kennis maakt met de natuur en de dieren en bomen in het bos. Vuile kleren en een vieze snoet horen er allemaal bij, maar gelukkig kan je s' avonds weer naar huis voor een verfrissend badje. Op dit kamp voorzien we geen overnachting. Vrijdag is er vanaf 15u30 wel een afsluitende activiteit voorzien met de mamsen en papsen (als het tegen dan weer mag).

Wanneer

Prijs

€ 143,00

Waar

Huize chartreuze
Dutselhoek, 47, 3220 Holsbeek

Tickets

Contact

Organisatie

Woodkid