Gemeente Holsbeek

- VOLZET - Kracht van de EENHOORN Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Welkom om dit event te delen ?? voor kinderen vanaf 5 jaar max 12 kinderen 150€ (broer/zus halve prijs) Met een paar yogahoudingen verwelkomen we elke nieuwe dag. Na een wandeling door het bos speuren we naar het ei van een echte Eénhoorn. Een hele week broeden we het regenbogen ei uit in de hoop dat het ook echt zal uitkomen. Ondertussen duiken we aan het poppenkastje in de kleurrijke...
Welkom om dit event te delen ??

voor kinderen vanaf 5 jaar
max 12 kinderen
150€ (broer/zus halve prijs)

Met een paar yogahoudingen verwelkomen we elke nieuwe dag. Na een wandeling door het bos speuren we naar het ei van een echte Eénhoorn. Een hele week broeden we het regenbogen ei uit in de hoop dat het ook echt zal uitkomen.
Ondertussen duiken we aan het poppenkastje in de kleurrijke verhalen van Victor de Eénhoorn, over emoties en hoe er mee om te gaan. Via bewegingen creëren we ons eigen verhaal.
We gaan ook creatief aan de slag en maken onder andere een Eénhoorn amulet, een sleutelhanger en voor wie wil, oorbellen voor jezelf of voor je mama.
En natuurlijk, het hoogtepunt van de week, de ontdekking van de Magische Toverbellen, gigantische zeepbellen van vele meters lang of is het de Eenhoorn ballon ?
Inschrijven via
Droombohm.com/kampjes

Wanneer

Prijs

€ 150,00

Waar

DroombOhm vzw op de Kesselberg
ijzersteenpad 19, 3220 Holsbeek

Tickets