Gemeente Holsbeek

Dieren Rijk Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

In een veilige Cocon van Bomen, maken we Muziek voor de Dieren en verzorgen de 2 Damherten die in het plekje de 'DroombOhm' wonen. Yala, 1 van de 3 poezen, zal waarschijnlijk tussen ons knutselmateriaal komen liggen en wordt graag door kinderen gestreeld. En natuurlijk Thiebe, onze hond, die al zooo véél kinderen geknuffeld heeft, gaat altijd graag mee op avontuur. Klimmend als eekhoorns...
In een veilige Cocon van Bomen, maken we Muziek voor de Dieren en verzorgen de 2 Damherten die in het plekje de 'DroombOhm' wonen. Yala, 1 van de 3 poezen, zal waarschijnlijk tussen ons knutselmateriaal komen liggen en wordt graag door kinderen gestreeld. En natuurlijk Thiebe, onze hond, die al zooo véél kinderen geknuffeld heeft, gaat altijd graag mee op avontuur.
Klimmend als eekhoorns in de Boom verzamelen we Eikels waar we op leren fluiten. Lopend achter Libellen genieten we van de open plek waar sprinkhanen wonen.
Stampend als Olifanten, zwemmend als Dolfijnen Vliegen we via verhalen, crea, Dieren Yoga, muziek, geluiden, ..
naar het Dierenfeest waar we de laatste dag, naar goede gewoonte, worden geschminked !
Grrrauwgroet van Xandana, de Tijgerin

10 - 17u

INSCHRIJVEN VIA !
https://www.droombohm.com/kampjes

Wanneer

Prijs

€ 150,00
broer of zus - 75,00 euro

Waar

DroombOhm op de Kesselberg in Holsbeek, vlakbij afrit Wilsele/Kessel-Lo
ijzersteenpad 19, 3220 Holsbeek