Gemeente Holsbeek

De Grote Ridder Muis Doe-Expo Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Deze zomer wordt het Kasteel van Horst nog een keer grootschalig opengesteld voordat in november de structurele restauratiewerken van start gaan. Gezinnen met kinderen zijn van harte welkom tijdens De Grote Ridder Muis Doe-Expo binnen in het waterslot! De maffe middeleeuwse wereld van Ridder Muis Ridder Muis neemt je mee in zijn maffe, middeleeuwse wereld. De avonturen van de kolerieke...
Deze zomer wordt het Kasteel van Horst nog een keer grootschalig opengesteld voordat in november de structurele restauratiewerken van start gaan. Gezinnen met kinderen zijn van harte welkom tijdens De Grote Ridder Muis Doe-Expo binnen in het waterslot!

De maffe middeleeuwse wereld van Ridder Muis
Ridder Muis neemt je mee in zijn maffe, middeleeuwse wereld. De avonturen van de kolerieke Muis en haar aaibare vriendin Draak zijn een beetje ongewoon, soms absurd, maar vooral: aanstekelijk grappig!

Ridder Muis daagt je uit om te kijken, aan te raken, te zoeken, springen, hinniken, grinniken, galopperen, tekenen, klimmen, vallen, opstaan, vinden ... en vooral om te DOEN.

Je wordt ontvangen door Koning, die zijn bad niet uit durft. Zijn net gewassen kleren zijn van de wasdraad gewaaid. Help jij hem om zijn kleren terug te vinden? Voor die moeilijke opdracht moet je over riddervaardigheden beschikken. Gelukkig is de ridderschool vlakbij … Wanneer je de training doorlopen hebt, ben je een echte ridder. Op dat moment vertrek je op koninklijke missie in het kasteel.

I.s.m. Fabrique Fantastique

Wanneer

Prijs

€ 9,00
-12 jaar - 7,00 euro, -2 jaar - 0,00 euro, Leden van Herita op vertoon van lidkaart - 0,00 euro

Waar

Kasteel van Horst
Horststraat 28, 3220 Holsbeek

Tickets

Organisatie

Herita vzw | Open Monumentendag Vlaanderen