Gemeente Holsbeek

Schatten van Vlieg aan Kasteel van Horst - Ruik jij wat ik ruik? Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Het Horstgenootschap heet jullie welkom op de site van het Kasteel van Horst! Een groot deel van het kasteel is nog gesloten voor restauratie, maar niet getreurd, we hebben een boeiende zoektocht voor kleine & grote speurneuzen op het prachtige domein rond het kasteel. Los met je familie de opdrachten op, zoek de schatkist en er wacht je een beloning! Voor deze speurtocht heb je een g...
Het Horstgenootschap heet jullie welkom op de site van het Kasteel van Horst! Een groot deel van het kasteel is nog gesloten voor restauratie, maar niet getreurd, we hebben een boeiende zoektocht voor kleine & grote speurneuzen op het prachtige domein rond het kasteel. Los met je familie de opdrachten op, zoek de schatkist en er wacht je een beloning!

Voor deze speurtocht heb je een gevoelige neus nodig! Met kijk-, doe- en zoekopdrachten ontdek je meteen ook veel over de geschiedenis van het kasteel, de natuur errond en de restauratie. Jullie zullen moeten samenwerken als familie om de beloning te verdienen!

Wanneer

Prijs

€ 3,00

Waar

Kasteel van Horst
Horststraat 28, 3220 Holsbeek

Organisatie

Het Horstgenootschap

Bekijk ook