Gemeente Holsbeek

Toelichting Thermografische kaart Holsbeek

Benieuwd naar het beeld van jouw dak? Kom op donderdag 6 oktober om 19u00 naar de gemeentelijke basisschool Het Anker in Nieuwrode. Je krijgt er een woordje uitleg over hoe een warmtefoto tot stand komt en hoe je zo een foto moet interpreteren. Samen bekijken we even het beeld van jouw woning. De warmtefoto kan voor jou de eerste stap zijn richting een energetische renovatie van je wonin...
Benieuwd naar het beeld van jouw dak?
Kom op donderdag 6 oktober om 19u00 naar de gemeentelijke basisschool Het Anker in Nieuwrode. Je krijgt er een woordje uitleg over hoe een warmtefoto tot stand komt en hoe je zo een foto moet interpreteren. Samen bekijken we even het beeld van jouw woning.
De warmtefoto kan voor jou de eerste stap zijn richting een energetische renovatie van je woning. Tijdens deze infoavond hoor je ook welke de volgende stappen zijn in een renovatietraject. Het gemeentelijk Energieloket is aanwezig om je verder te informeren en te begeleiden.
Persoonlijk advies: Tijdens de infoavond kan je kort kennismaken met de warmtefoto van je woning. Voor een uitgebreider advies kan je in de maand oktober langskomen in het gemeentehuis. Vanaf 6 oktober kan je hiervoor een afspraak maken.

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

GBS Het Anker
Appelweg 4, 3220 Holsbeek

Tickets

Contact