Gemeente Holsbeek

Holsbeek Junior Sessies - Farfelu Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Samen met meter of peter, oma of opa, mama of papa of gewoon met de babysit is cultuur beleven voor kinderen in Holsbeek perfect mogelijk. Holsbeek Junior Sessies is een divers muzikaal programma voor 3- tot 12-jarigen. 'Farfelu' betekent zoveel als maf, bizar, extravagant. In deze voorstelling gaan we dan ook voor gek, gekker, gekst! De gevatte interactie tussen multi-instrumentalist Ré...
Samen met meter of peter, oma of opa, mama of papa of gewoon met de babysit is cultuur beleven voor kinderen in Holsbeek perfect mogelijk. Holsbeek Junior Sessies is een divers muzikaal programma voor 3- tot 12-jarigen.
'Farfelu' betekent zoveel als maf, bizar, extravagant. In deze voorstelling gaan we dan ook voor gek, gekker, gekst! De gevatte interactie tussen multi-instrumentalist Rémi Decker en de geprojecteerde animatiefilmpjes maakt van Farfelu een next level cineconcert.

Wanneer

Prijs

€ 8,00

Waar

Buurthuis Nieuwrode
Dorp 7 , 3221 Nieuwrode

Tickets

Organisatie

Cultuurdienst gemeente Holsbeek