Gemeente Holsbeek

Holsbeek Kerksessies - Tuur Florizoone en Eric Vloeimans

In het prachtige erfgoedkader van de Sint-Catharinakerk brengen we met Holsbeek Kerksessies het beste van de internationale folk- en wereldmuziekscène tot bij jou. Zachte, warme en intieme aperitiefconcerten om je zondag ideaal mee in te zetten! Trompettist Eric Vloeimans is een topattractie in de Europese jazzscene. Niemand haalt zoveel verschillende klankkleuren uit de trompet, niemand...
In het prachtige erfgoedkader van de Sint-Catharinakerk brengen we met Holsbeek Kerksessies het beste van de internationale folk- en wereldmuziekscène tot bij jou. Zachte, warme en intieme aperitiefconcerten om je zondag ideaal mee in te zetten!
Trompettist Eric Vloeimans is een topattractie in de Europese jazzscene. Niemand haalt zoveel verschillende klankkleuren uit de trompet, niemand heeft zo'n ferme en tegelijk warme toon, niemand speelt zo intens en weet dat de zaal ook tot in de tenen mee te laten voelen. Op erg korte tijd is accordeonist Tuur Florizoone uitgegroeid tot wellicht een van de meest geliefde muzikanten van Vlaanderen. Met grote flair en onweerstaanbare podium présence bewijst hij dat zijn ongewone instrument tot meer in staat is dan de gebruikelijke hoempapa op de straathoek. Melancholische, eenvoudige melodietjes die de aanzet zijn voor een breed palet aan emoties en kleuren zijn Tuurs forte. Met een minimum aan middelen, zoveel mogelijk muziek maken. De passie en emotie vonkt van zijn accordeon. Samen met Eric Vloeimans belooft dat vuurwerk. Wat er precies gebeurt, hangt af van het moment. Zeker is in ieder geval dat deze prachtige combinatie u alle hoeken van muziek laat horen.

Wanneer

Prijs

€ 15,00

Waar

Sint-Catharinakerk
Kerkplein 1, 3220 Kortrijk-Dutsel (Holsbeek)

Tickets

Organisatie

Cultuurdienst gemeente Holsbeek

Bekijk ook